top of page
Kids Slime Party

Kids Slime Party

Samen met Johnny Glitter hebben we deze unieke slijmparty. 

Johnny Glitter is bekend van Holland’s Got Talent & de EK Hit 2021 op Radio 538 en heeft deze slijmparty zelf bedacht voor kinderen. ​Naast de grootste kinderhits zoals “Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa” en nog veel meer zal het publiek tijdens de show een aantal keren besmeurd worden door middel van slijm uit een slijmpistool.

Johnny Glitter weet  met zijn eigen liedjes zoals  “Springen, Springen, Springen”   de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedjes. Met zijn hits: “Hoofd, schouders, knie en teen, Het Wilhelmus, Waanzinnig gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven” een lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes. 

 

Kids Slime Party met:

  • Slijm

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • weggevertjes

 

​Het slijm wat wij gebruiken is 100% hypoallergeen, glutenvrij en biologisch afbreekbaar. Door de slijm te verdunnen met water is het makkelijk weg te spoelen. Wij raden een ruwe ondergrond aan i.v.m. gladheid, maar hebben ook tips om dit op te lossen. Verder hebben we voor wie dat wil een beschermbril en adviseren we om kleding aan te trekken wat vies mag worden.

 

De show duurt standaard anderhalf uur en kan met óf zonder geluid en licht (Drive-in show) ingehuurd worden. Extra tijd kan bijgeboekt worden.

(Geschikte leeftijd 3 t/m 12 jaar)

 

Depositphotos_232576500_L.jpg
slime 04.jpg
slime 06.jpg
skime 02.jpg
bottom of page