top of page
Mix and Party (live band met DJ)
coverband-min.jpg

Mix van 3 soorten live entertainment

Mix&Party is een mix van 3 soorten live entertainment. Een geweldige live band, DJ en een zangeres met live-DJ.
De afwisseling van  live-entertainment zorgt ervoor dat de gasten zich geen moment zullen vervelen, er is voor ieder wat wils. Dit is een uniek concept.

Mix and Party live band

De live band bestaat uit 5 professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld.
Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan veel hits van nu(Bruno Mars, Kate Perry) afgewisseld met herkenbare klassiekers(Madonna, Michael Jackson). Tijdens de avond speelt de band gedurende een uur aaneengesloten, zonder pauze.

Extra optie! 2 sets Mix and Party live band

DJ met 100% dansgarantie

Mix and Party heeft een professionele allround DJ's in huis. Van top 40,80's en 90's hits tot house, alles is mogelijk en bespreekbaar. Uiteraard kunt u tijdens het optreden verzoeknummers aanvragen.Onze DJ zorgt ervoor dat de dansvloer gevuld is, en blijft!

 

Zangeres en live-DJ show

De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de liveband van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming en stroomt de dansvloer vol. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt.

Alleen de coverband zonder DJ?

Nu is het ook mogelijk om de Mix and Party live band 2 sets te boeken. Dit kan ook zonder DJ. De coverband speelt dan 2 sets van 45 minuten, met pauze. De coverband kan ook 2 sets spelen als onderdeel van ons programma.

coverband-en-DJ-min.jpg
bottom of page