top of page
BONEY M
PHOTO-2022-12-30-23-35-12.jpg

Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70 met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits zoals:

 

Rivers of Babylon

Daddy Cool

Ma Baker

Sunny

asputin

Brown Girl in the Ring

No Woman, no cry

Hooray! Hooray! It's a Holiday

Gotta go home

Painter Man

Belfast

 

Frontman BOBBY FARRELL overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z'n hotelkamer na de show die hij die avond had gedaan in St.Petersburg in Rusland.

 

Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer ORLANDO LOUIS, geboren in Parijs met zijn “roots” in Zuid-Amerika te weten Brazilie en Martinique. Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio nl. Aruba. ORLANDO is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

 

Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen waarvan 2 echte Bobby's Ladies zijn : ANTHEA FERRELL geboren in Engeland met haar “roots” in Jamaica en Guyana, als wel SALINA TOUSSAINT afkomstig uit Curacao. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989, dus zij zijn de “real” Bobby's Ladies te noemen. De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt !

Anno 2014 is de ultieme BONEY M Show er klaar voor het echte Boney M gevoel middels een super optreden tot uitbarsting te brengen op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is, iets wat het enorme hit repertoire van Boney M kan realiseren op geweldige wijze uitgevoerd door deze 4 super artiesten !

                       

 De internationale 70ties disco scene is ontwaakt tot nieuwe spectaculaire “revivals” door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !!

 

Deze show van BONEY M  will always “rock da house”all over the world!

_____________________________________________________________________________           

**Deze Boney M formatie wordt aanbevolen door John Seine de manager en      boekingsagent van Bobby Farrell's Boney M Show van 1989 tot Bobby's dood in december 2010.

PHOTO-2022-12-30-23-35-14.jpg
bottom of page